Składniki:
4 jajka ugotowane na twardo, 10 dag majonezu (4 łyżki), 15 dag ryby wędzonej bez skóry i ości, nieduży świeży ogórek, pieprz, (sól)
Przygotowanie:
Ogórek obrać, pokrajać w kostkę.
Składniki: 4 jajka ugotowane na twardo, 10 dag majonezu (4 łyżki), 15 dag ryby wędzonej bez skóry i ości, nieduży świeży ogórek, pieprz, (sól)
Przygotowanie: Ogórek obrać, pokrajać w kostkę. Jajka też pokroić w kostkę, a rybę podzielić na drobne kawałki. Wszystkie składniki sałatki połączyć, dodać przyprawy i majonez, wymieszać.
Wideo
Sałatka ze świeżego szpinaku
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!