Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Warsztaty kuchni orientalnej w PWSW w Przemyślu. Zobacz zdjęcia

Łukasz Solski
Łukasz Solski
Warsztaty kuchni orientalnej odbyły się laboratorium kuchennym na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności w PWSW. Studenci tego kierunku mieli możliwość uczestniczyć w przygotowywaniu i degustacji kilku potraw z niezwykle bogatych tradycji kulinarnych Turcji.

O tym, że warto wspólnie przygotować posiłek i razem usiąść do niego przy stole nie trzeba nikogo przekonywać, zwłaszcza w przedświątecznym czasie. Polska kuchnia jest bardzo urozmaicona, ale czasem możemy zaskoczyć gości przygotowując dla nich wyszukaną orientalną potrawę.

W Państwowej Wyższej Szkole Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu idealnym miejscem do takich kulinarnych wyzwań jest prawdziwe laboratorium kuchenne na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności. Studenci tego kierunku mieli możliwość uczestniczyć w przygotowywaniu i degustacji kilku potraw z niezwykle bogatych tradycji kulinarnych Turcji. Nad całością warsztatów, a zwłaszcza nad doskonałym smakiem, czuwali Turcy korzystający z programu Erasmus w PWSW.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na przemysl.naszemiasto.pl Nasze Miasto