Uczestnicy warsztatów mają pracować w dwuosobowych zespołach, w których od podstaw nauczą się przygotowywać proponowane przez mistrza potrawy. Mało tego, otrzymają receptury Kurta Schellera i imienny certyfikat ukończenia warsztatów.
Z racji na pandemię covid-19, uczestnicy warsztatów będą musieli dostosować się do wytycznych sanitarnych. Każdy biorący udział w zajęciach otrzyma przyłbicę ochronną oraz rękawiczki jednorazowe i zobowiązany będzie również do dezynfekcji rąk przed, w trakcie, jak i po zakończeniu warsztatów.
Bilety się rozeszły
Spotkanie z legendarnym szefem kuchni odbędzie się w studiu COOLinarium-atelier przy Dunikowskiego w Rzeszowie. Potrwa od godziny 12 do 17 i aby wziąć w nim udział trzeba posiadać bilet. Niestety, te już się wyprzedały.
Jak przypominają organizatorzy, uczestnicy zajęć będą musieli dostosować się do wytycznych sanitarnych w związku z COVID19. Każdy biorący udział w zajęciach otrzyma przyłbicę ochronną oraz rękawiczki jednorazowe. Zobowiązany będzie również do dezynfekcji rąk przed, w trakcie, jak i po zakończeniu warsztatów.
- Zwracamy się również z gorącym apelem, aby osoby ze złym samopoczuciem ogólnym i podwyższoną temperaturą ciała pozostały w tym dniu w domu. W takim przypadku, będzie możliwość wykorzystania biletu w innym terminie w formie vouchera
- apelują organizatorzy wydarzenia.
Leczo warzywne. Przepis na obiad bez mięsa
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?