18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Delikatnie wydrążyć miąższ pomidora  uważając by nie...
fot. kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com

Mega pomidor faszerowany + sos z parowara

pomidor faszerowany

Delikatnie wydrążyć miąższ pomidora uważając by nie uszkodzić ścianek. Miąższ pozostawić . Mięso zmielić lub rozdrobnić w Malakserze . Obraną i drobno pokrojoną cebulę usmażyć na złoto na oleju ( końcówki pozostałe przy krojeniu zostawić ) Do cebuli dołożyć mięso i smażyć aż się zrumieni- pod koniec dołożyć masło.

Zobacz również

Niebezpieczne zdarzenie na DW 434. Zderzyły się dwa samochody osobowe

NOWE
Niebezpieczne zdarzenie na DW 434. Zderzyły się dwa samochody osobowe

Strażacy mieli pełne ręce roboty. Pięć pożarów w powiecie olkuskim!

Strażacy mieli pełne ręce roboty. Pięć pożarów w powiecie olkuskim!

Polecamy

Z pomocą rodziny planował nielegalną wycieczkę z Ukrainy do Niemiec. Nie udało się

Z pomocą rodziny planował nielegalną wycieczkę z Ukrainy do Niemiec. Nie udało się

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek