18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Uzupełnić ilość płynu dodając wody tak by znów było 1 i 3/4...
fot. kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com

Mega pomidor faszerowany + sos z parowara

pomidor faszerowany

Uzupełnić ilość płynu dodając wody tak by znów było 1 i 3/4 szklanki. Zagotować. Postawić górny garnek i gotować ok.5- 8 minut ( polecam sprawdzanie patyczkiem do szaszłyków - jak patyczek bez oporu wbija sie w ściankę pomidora to znaczy , że jest gotowe ). Trzeba bardzo pilnować by pomidor nie popękał . Gdy pomidor jest gotowy zostawiamy go pod przykryciem. Do sosu w dolnym garnku dodać masło, koncentrat. Doprawić do smaku.

Zobacz również

Opuszczona baza wojskowa niedaleko Głogowa. W zapomnieniu popada w ruinę

Opuszczona baza wojskowa niedaleko Głogowa. W zapomnieniu popada w ruinę

Rolnicy zaprotestują w Katowicach podczas Europejskiego Kongresu Gospodarczego

Rolnicy zaprotestują w Katowicach podczas Europejskiego Kongresu Gospodarczego

Polecamy

Matura to coś więcej niż tylko test z wiedzy – inicjacja w dorosłość

Matura to coś więcej niż tylko test z wiedzy – inicjacja w dorosłość

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Przecieki na maturę z polskiego. W sieci ukazały się arkusze

Przecieki na maturę z polskiego. W sieci ukazały się arkusze