Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Kibice ŁKS na meczu ze Śląskiem. W przyszłym sezonie obejrzą zwycięstwa. Zdjęcia

Kibice ŁKS na meczu ze Śląskiem. W przyszłym sezonie obejrzą zwycięstwa. Zdjęcia

Gminny Dzień Strażaka w Baszkowie. Były odznaczenia i podziękowania

Gminny Dzień Strażaka w Baszkowie. Były odznaczenia i podziękowania

Polecamy

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Mio MiVue C590. Nowy wideorejestrator od Mio

Mio MiVue C590. Nowy wideorejestrator od Mio

Tragiczny finał spływu pontonem na Sanie. Utonął 47-letni mężczyzna

Tragiczny finał spływu pontonem na Sanie. Utonął 47-letni mężczyzna