Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy...
fot. 123rf.com/annapustynnikova/zdjęcie ilustracyjne

Kiedy solić rosół, a kiedy ziemniaki? Zobacz 7 dań, które łatwo przesolić. Oto kluczowe zasady do smacznego obiadu

Smażone grzyby

Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy będą usmażone na złoto. Sól nie wyciągnie z nich wody i grzyby pozostaną smaczne i jędrne.

Zobacz również

Festiwal Roślin w Przemyślu - wydarzenie, którego nie można przegapić! [ZDJĘCIA]

Festiwal Roślin w Przemyślu - wydarzenie, którego nie można przegapić! [ZDJĘCIA]

Horoskop dzienny na niedzielę. Sprawdź!

Horoskop dzienny na niedzielę. Sprawdź!

Polecamy

Niebezpieczna prędkość w Medyce – policja zatrzymuje prawa jazdy

Niebezpieczna prędkość w Medyce – policja zatrzymuje prawa jazdy

Firma zaniżyła podatek VAT, teraz musi zapłacić ponad 5 mln złotych

Firma zaniżyła podatek VAT, teraz musi zapłacić ponad 5 mln złotych

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie