MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności Państwowej...
fot. Tomasz Bielański

Langosze, syrnyky, kotlet kijowski. Kuchnie świata w Państwowej Wyższej Szkole Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu [FOTO]

Na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności Państwowej Wyższej Szkoły Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu, odbyły się warsztaty kulinarne z udziałem studentów przyjeżdżających do PWSW w ramach programu Erasmus+. Studenci z Turcji i Węgier wraz ze studentami kierunku BiPŻ z Ukrainy oraz Polski przygotowali wspólnie wachlarz tradycyjnych dań. Spotkanie zatytułowane „Kuchnie Świata” rozpoczęły się wykładem, na którym zostały przedstawione w języku angielskim potrawy, które studenci zaplanowali przyrządzić.

Zobacz również

Wielkie święto cheerleaderek w Tyczynie. Takiej imprezy nie było w mieście od lat!

Wielkie święto cheerleaderek w Tyczynie. Takiej imprezy nie było w mieście od lat!

Pierwsza Komunia Święta u Franciszkanów w Kobylinie

Pierwsza Komunia Święta u Franciszkanów w Kobylinie

Polecamy

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Noc Kupały 2024. Kiedy odbędzie się święto magii i ognia?

Noc Kupały 2024. Kiedy odbędzie się święto magii i ognia?