18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przestudzić budyń.
Połowę  płatów ciasta ułożyć na dnie...
fot. kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com

Napoleonki wg Buni

Napoleonki

Przestudzić budyń. Połowę płatów ciasta ułożyć na dnie foremki . Na to ułożyć krem budyniowy .Przykryć pozostałym ciastem ( kłaść dnem do góry ładniej potem będzie wyglądać ) . Wstawić do lodówki i zostawić do zastygnięcia. Napoleonki powinny postać w lodówce kilka godzin tak by ciasto nasiąkło masą budyniową i dzieliło się równo przy nabieraniu razem z masą .

Zobacz również

Ciekawe "strażackie" zajęcia w bibliotece publicznej w Kazimierzy Wielkiej [ZDJĘCIA]

Ciekawe "strażackie" zajęcia w bibliotece publicznej w Kazimierzy Wielkiej [ZDJĘCIA]

Prof. Maciej Małecki zostanie nowym prorektorem UJ ds. Collegium Medicum

Prof. Maciej Małecki zostanie nowym prorektorem UJ ds. Collegium Medicum

Polecamy

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

2. sezon Wednesday. Zdjęcia ruszyły! My już znamy szczegóły tej części

2. sezon Wednesday. Zdjęcia ruszyły! My już znamy szczegóły tej części

IV Ogólnopolski Konkurs dla Jednostek Samorządu Terytorialnego

NASZ PATRONAT
IV Ogólnopolski Konkurs dla Jednostek Samorządu Terytorialnego