Warsztaty kuchni orientalnej w PWSW w Przemyślu. Zobacz zdjęcia

Łukasz Solski
Łukasz Solski
Udostępnij:
Warsztaty kuchni orientalnej odbyły się laboratorium kuchennym na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności w PWSW. Studenci tego kierunku mieli możliwość uczestniczyć w przygotowywaniu i degustacji kilku potraw z niezwykle bogatych tradycji kulinarnych Turcji.

O tym, że warto wspólnie przygotować posiłek i razem usiąść do niego przy stole nie trzeba nikogo przekonywać, zwłaszcza w przedświątecznym czasie. Polska kuchnia jest bardzo urozmaicona, ale czasem możemy zaskoczyć gości przygotowując dla nich wyszukaną orientalną potrawę.

W Państwowej Wyższej Szkole Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu idealnym miejscem do takich kulinarnych wyzwań jest prawdziwe laboratorium kuchenne na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności. Studenci tego kierunku mieli możliwość uczestniczyć w przygotowywaniu i degustacji kilku potraw z niezwykle bogatych tradycji kulinarnych Turcji. Nad całością warsztatów, a zwłaszcza nad doskonałym smakiem, czuwali Turcy korzystający z programu Erasmus w PWSW.

Senior w sieci - Internet nie tylko dla młodych KOMENTARZ

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie