Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności Państwowej...
fot. Tomasz Bielański

Langosze, syrnyky, kotlet kijowski. Kuchnie świata w Państwowej Wyższej Szkole Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu [FOTO]

Na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności Państwowej Wyższej Szkoły Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu, odbyły się warsztaty kulinarne z udziałem studentów przyjeżdżających do PWSW w ramach programu Erasmus+. Studenci z Turcji i Węgier wraz ze studentami kierunku BiPŻ z Ukrainy oraz Polski przygotowali wspólnie wachlarz tradycyjnych dań. Spotkanie zatytułowane „Kuchnie Świata” rozpoczęły się wykładem, na którym zostały przedstawione w języku angielskim potrawy, które studenci zaplanowali przyrządzić.

Zobacz również

Te firmy z Chorzowa rozwijają się NAJSZYBCIEJ - oto Diamenty Forbesa 2024

NOWE
Te firmy z Chorzowa rozwijają się NAJSZYBCIEJ - oto Diamenty Forbesa 2024

Maturzyści rozpoczęli egzaminy 2024

NOWE
Maturzyści rozpoczęli egzaminy 2024

Polecamy

Do Polski wracają przymrozki! Wtorkowa noc będzie zimna

Do Polski wracają przymrozki! Wtorkowa noc będzie zimna

Zaczynają się zielone żniwa w Polsce. Ile kosztuje zbiór sianokiszonki?

Zaczynają się zielone żniwa w Polsce. Ile kosztuje zbiór sianokiszonki?

Polna, łąkowa, ogrodowa? To pieczarka! Jakie dzikie pieczarki są jadalne?

Polna, łąkowa, ogrodowa? To pieczarka! Jakie dzikie pieczarki są jadalne?