Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności Państwowej...
fot. Tomasz Bielański

Langosze, syrnyky, kotlet kijowski. Kuchnie świata w Państwowej Wyższej Szkole Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu [FOTO]

Na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności Państwowej Wyższej Szkoły Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu, odbyły się warsztaty kulinarne z udziałem studentów przyjeżdżających do PWSW w ramach programu Erasmus+. Studenci z Turcji i Węgier wraz ze studentami kierunku BiPŻ z Ukrainy oraz Polski przygotowali wspólnie wachlarz tradycyjnych dań. Spotkanie zatytułowane „Kuchnie Świata” rozpoczęły się wykładem, na którym zostały przedstawione w języku angielskim potrawy, które studenci zaplanowali przyrządzić. Zobacz także: Robert Makłowicz zdradza tajemnice idealnego grillowania: Marynaty są okropne i zmieniają smak tego, co chcemy zjeść

Zobacz również

Dyskoteka dla niepełnosprawnej Kamili

Pani wójt trochę podróżuje

Polecamy

Jakie były tematy rozprawek na maturze z polskiego? Sprawdź

Jakie były tematy rozprawek na maturze z polskiego? Sprawdź

Dopłaty do używanych samochodów. Kto będzie mógł dostać dofinansowanie?

Dopłaty do używanych samochodów. Kto będzie mógł dostać dofinansowanie?

Strefa Biznesu: specjalne wydanie na XVI Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach

Strefa Biznesu: specjalne wydanie na XVI Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach